شما این احساس را درک میکنید—وقتی که گوشی تان را در جمع دوستان یا اعضای خانواده در دست دارید و قصد دارید که به آن ها فقط یک عکس را نشان دهید، و ناگهان با وحشت زدگی میبینید که آن ها به سرعت بیش از 50 عکس از عکس های سلفی شما را دیده اند یا به صورت اتفاقی عکس هایی را میبینند(عکس های بسیار شخصی که دوست ندارید کسی آن ها را ببیند) که شما در گوشی ذخیره کرده اید.

خوشبختانه گوشی آیفون یک راه آسان برای پنهان کردن عکس های شما از چشم های کنجکاو دارد.در نرم افزار (Photos app) شما میتوانید عکس هایی را که ترجیح میدهید پنهان باشند انتخاب کنید تا به صورت خصوصی نگهداری شوند.وقتی شما عکس هارا پنهان میکنید،آن ها نمیتوانند عکس ها را از “لیست سال ها،مجموعه ها و لحظه ها” ببینند. اما اگر کسی واقعا بخواهد عکس های خصوصی شما را کشف کند،آن ها هنوز هم میتوانند عکس های پنهان شما در آلبوم پیدا کنند.

در اینجا نحوه ی پنهان کردن عکس های شخصی را در آیفون آموزش خواهیم داد.

در آیفون بیس علاوه بر فروش محصولات اپل و لوازم جانبی آیفون مانند قاب ٬ شارژر ٬ کابل ٬ گلس و محافظ صفحه مقالات آموزشی هم برای دوست داران تکنولوژی تهیه می کنیم.

مربوط به: چگونه به صورت واقعی و درست عکس ها را در آیفون پنهان کنیم

نحوه ی پنهان کردن عکس های شخصی:

  • نرم افزار عکس ها (photos app) را باز کنید و عکس یا عکس هایی را که میخواهید پنهان کنید مشخص کنید
  • روی آیکون اشتراک (Share)ضربه بزنید
  • پنهان (Hide) را انتخاب کنید

 

  • عکس پنهان را تثبیت (تایید) کنید.

 

وقتی که شما “پنهان کردن” (Hide) را انتخاب میکنید،یک پیام فریبنده ظاهر میشود و به شما اطلاع میدهد که عکس از لیست سال ها، مجموعه عکس ها و لحظات پنهان شده است ،اما نه از آلبوم های شما. این جای تاسف دارد.زیرا این بدین معناست که هرکسی در گوشی شما در حال جستجو باشد به راحتی عکس هایی را که پنهان کرده ایده پیدا خواهد کرد; به هر حال اگر نگرانی شما صرفا بخاطر رنجیدن آدم هایی بود که میخواستند باقی عکس های شما را ببینند و شما مانع نشان دادن عکس به آن ها میشدید ، فقط کافی است مطمئن شوید تصویر هایی را به آن ها نشان میدهید که بجای آلبوم (Albums) در نرم افزار (Photos)هستند ،به این صورت شما احساس امنیت بیتشری خواهید کرد.

چطور عکس ها را از حالت پنهان خارج کنیم:

  • در نرم افزار (Photos) روی (Albums) ضربه بزنید
  • عکس هایی را که میخواهید از حالت پنهان خارج شوند پیدا کنید. روی آیکون اشتراک (Share) ضربه بزنید
  • خروج از حالت پنهان (Unhide)را انتخاب کنید

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *